fredag 27 augusti 2010

Bokmärke

Tyvärr syns det inte så bra på mitt fotografi hur fint mitt nya hologrambokmärke från Universeum är i verkligheten. Förutom en tredimensionell, hoppande delfin finns här ett mycket klokt citat av Aldous Huxley.

"Every man who knows how to read
has it in his power to magnify himself,
to multiply the ways in which he exists,
to make his life full, significant and interesting."


Jag har ännu inte läst hans berömda dystopi Du sköna nya värld, men den finns numer i tryggt förvar i min bokhylla.

Har ni skaffat er några nya fina bokmärken? Dags att visa upp dem!

2 kommentarer:

  1. Jag är urdålig på bokmärken och tvingas för det mesta använda det som finns till hands, exempelvis gamla kvitton och diverse papperslappar. Någonstans har jag ett jättefint med en bild från Linnea i Målarens trädgård, men jag hittar det inte för tillfället tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Jag använder också alla möjliga papperslappar, just för att jag inte hittar mina bokmärken.

    SvaraRadera