söndag 6 december 2009

Project Runway

Äntligen har en ny omgång av Project Runway börjat, den sjätte i ordningen. Jag har sett alla de tidigare, mer än en gång eftersom de går i repris hela tiden. Trots ett närmast obefintligt intresse för mode och en total oförmåga att sy, tycker jag att denna show är jättebra. Det är så kul att se de engagerade, unga talangerna göra sitt bästa under tuffa omständigheter och domarna är inte alltför taskiga.

Denna omgång inleddes med en "red carpet-utmaning" och vi fick se en hel del fina klänningar. Ut åkte en innovativ designer, vars arbete ingen förstod sig på. Jag tycker att det hade varit roligt att ha henne kvar några gånger till och tycker snarare att kvinnan som gjorde den hemska skapelsen med en halv svart och en halv blommig klänning skulle åkt ut. Jag är dock glad att killen som inte lyckades få till annat än en krage fick stanna, jag hoppas få se mycket fint i vintagestil av honom. Som ni märker har jag inte lärt mig vad deltagarna heter, men det kommer.


Läs andra bloggares inlägg om

8 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt med lite snö som singlar ner på bloggen? Jag är ju inte alls lika duktig på att fixa sånt som du, så jag tog en som jag inte kunde ställa in, utan som bara var där, typ, härifrån:

  http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html

  Ha en skön måndag!

  SvaraRadera
 2. Hur kunder jag missa premiären - jag som tjatat på kollegorna om 6 december och Project Runway! Måste spela in framöver - det är så kul med talangulla och kreativa människor på tv.

  SvaraRadera
 3. Jag missade också premiären. Jag brukar sitta som klistrad... det blir repris (hoppas jag). Jag njuter av att se dessa otroligt kreativa människor "in action".

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går i repris för er som missade :-)

  SvaraRadera
 5. Det går i repris på lördag 18.00. Missade också stora delar av premiären, upptäckte det på jobbet och där envisas ju folk med att förvänta sig att man ska jobba... men jag lyckades se själva runwayen i alla fall, och utröstningen.
  Nu har jag laddat inspelning av reprisen plus nästa program.

  SvaraRadera
 6. Det är extra roligt att titta nu eftersom sambon har upptäckt serien nu under den senaste reprisomgången.

  Jag är också glad att han blev kvar, han med den nakna modellen. Hon som åkte ur kunde nog ha varit intressant att ha kvar men det hon hade skapat såg rent förfärligt ut.

  SvaraRadera
 7. Kul att vi är flera som gillar programmet, vi får prata mer när vi fått våra favoriter.

  Ja, visst var det förfärligt Arina :-)

  SvaraRadera