onsdag 5 november 2008

Vad jag älskade

Vad jag älskar Tradera. För nu fick jag äntligen tag på Vad jag älskade av Siri Hustvedt. Jag skulle till att beställa den från Bokus häromveckan, men då var det helt plötsligt slut på förlaget. Innan dess hade den legat på min önskelista länge; jag avskyr verkligen att böckerna helt plötsligt tar slut! Om den här romanen har jag läst så många positiva omdömen, att jag har höga förväntningar på den. Hoppas att jag hittar den i brevlådan någon av de närmaste dagarna.

8 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att höra vad du tycker , har själv funderat på den. Har börjat i Imres bok nu. Har inte kommit långt, men redan älskar jag språket. Jag fasar dock lite för det som komma skall...

  SvaraRadera
 2. Ja, man kan ju inte beskriva Mannen utan öde som trevlig och glättig. Men författarens "lågmälda" beskrivningar gör att man ändå orkar läsa och försöka förstå.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas verkligen inte att du kommer att bli besviken, jag älskade verkligen denna bok. För mig är det faktiskt en av dom bästa jag har läst. Jag kan inte med ord beskriva vad jag tycker om den, längtar bara att hennes nya ska komma ut på svenska.

  SvaraRadera
 4. Åh så förväntansfull jag blir Lena :-)

  SvaraRadera
 5. Ja, det är tur att det finns lite alternativa vägar att hitta bokvänner. Själv hittade jag min Vad jag älskade på Myrorna, fast jag har inte vågat läsa den än just på grund av alla lovord. Ska nog avvakta lite till så jag kommer ifrån all lovebombing, fast ändå blir jag ju nyfis på vad du kommer skriva om den ;)

  SvaraRadera
 6. Det är nog möjligt att du blir först ändå, min läshög kan snart mätas i meter...

  SvaraRadera
 7. Grattis till att ha en sådan bra bok framför dig! En av mina absoluta favoriter :)
  Vilken fin bokblogg jag hittade här hos dig.

  SvaraRadera
 8. Hej och tack Jenny :-) Jag gjorde en snabbvisit på din blogg och kommer åter. Gillade speciellt det där med "makten över strukturerna".

  SvaraRadera