onsdag 12 november 2008

Pocket och Prassel - paket 3

Strömmen är tillbaks och ett härligt paket kom med posten. Min hemliga bokvän har varit otroligt generös i varje paket, så också i dagens. Jag fick precis den bok jag hoppats på: José Saramagos Blindheten och dessutom en bok om Kina När tusen eldar slickar himlen som verkar oerhört intressant. Och godiset var "smarrigt", som lillan i huset säger. Hon var snabb att norpa åt sig lite Fazer choklad, men det godaste fick jag behålla själv. Jag har faktiskt aldrig ätit så god choklad som Lindts 70%-iga med fikon och karamell. Tack så mycket rara bokvän. Idag kom jag dessutom ihåg att kolla poststämpeln på paketet, och jag vet ju att en av mina bloggvänner kommer från den staden. Kan det vara så att min hemliga vän är någon jag pratat en del med?

8 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt med paket. Hoppas min fina pocket&prassel vän skickar mitt sista paket snart. Å jag har också mina aningar om vem som är min hemliga bokvän. Men, men det kan ju förstås vara fel. Det är så många med i denna omgången. Så det blir mer spännande och såklart svårare att lista ut vem som är den skyldiga avsändaren. :)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Den hemliga bokvännen kommer att avslöja sig så fort sändningstiden för paket nummer 3 gått ut (dvs. efter den 14:e)! Om du inte vill våga dig på en gissning förstås? =)

  Kul att du gillade chokladen, det än en av mina favoriter också. Jag kan också rekommendera den med mango&cayenne, men då ska man gilla sånt som smakar starkt.

  Och så bra att du fick en bok som du verkligen ville ha! Jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle skicka så det blev båda två. =) Det har varit det genomgående temat för alla paket!

  SvaraRadera
 4. Hej hemliga bokvännen = Martina!!! Jag misstänkte att det var du när jag såg stämpeln på paketet igår :-) Och nu råkade du avslöja dig, jag kan ju se vem som postat en bortttagen kommentar ;-)

  Du är den bästa bokvän jag någonsin haft (förvisso också den enda, men vad spelar det för roll i sammanhanget). Jag är superglad över alla paketen, du har gett mig så många(!) fina böcker som jag verkligen ville ha. Och godiset har ju försvunnit snabbt... TACK!!!

  SvaraRadera
 5. Suck, ja, jag vet, jag gjorde en liten fuck-up där. =) Skyller på att klockan var 05.20 på morgonen!

  Varsågod!

  SvaraRadera
 6. Ja, jag undrade varför du var vaken vid en sådan okristlig tid :-)

  SvaraRadera
 7. Jag skulle skjutsa sambon till ett studiebesök i Övertorneå där ingen av oss hade varit förut, så vi ville ha god tid på oss och han skulle vara där kl 9. Så vi startade från Luleå 06.20.

  SvaraRadera
 8. Ska bli spännande att höra vad du tycker om Blindheten. Den låter intressant. Själv köpte jag för inte länge sedan Baltasar and Blimunda, men har inte hunnit läsa den än.

  SvaraRadera