måndag 10 november 2008

Efterlysning

Jag surfade runt på Bok.nu igår och fick syn på en bok jag absolut måste ha tag på. Den finns säkert på biblioteket, men jag vill först göra ett försök att köpa den. Ni vet ju hur det är med habegäret som plötsligt aktiveras. Shahrazad reser västerut är skriven av den marockanska sociologen Fatima Mernissi och den gavs ut 2002 på Norstedts förlag. Nu går den inte att få tag på vare sig i handel, på Bokbörsen eller antikvariat.net. Finns det någon här som har andra tips om var/hur jag kan hitta boken?

4 kommentarer:

 1. Inget tips dessvärre, men jag måste flika in med att Bok.nu öppnat upp för många nya tillskott även på min vill-ha-lista! Toppenbra sida tycker jag (även om galenskapen vad gäller den litterära shoppingen ökar drastiskt).

  SvaraRadera
 2. Visserligen vet jag att du helst läser svenska, men den finns både ny och beg. på amazon.com.

  SvaraRadera
 3. Den här boken kan jag verkligen rekommendera! Mitt ex är tyvärr inte till salu, men du kan läsa vad jag tyckte om boken i en gammal recension från 2002:

  http://www.algonet.se/~hassuss/2002-6.html#mer

  SvaraRadera
 4. Ja, man blir ju jättenyfiken på den skräddarsydda tips man får på Bok.nu.

  Kanske får jag falla till föga då Marianne. Fast boken måste ju ursprungligen vara skriven på arabiska och det mäktar jag nog inte med ;-)


  Åååååh nu blev jag ännu mer sugen Bokmoster. Och välkommen hit :-)

  SvaraRadera