måndag 24 november 2008

10 000

Grattis till min lilla blogg som nu haft 10 000 besökare. Eller rättare sagt 10 000 besök, för jag misstänker att en del av er har besökt mig mer än en gång. När jag startade bloggen i maj hade jag inga planer för bloggen. Jag visste inte om jag skulle få några besökare eller om bloggen mer skulle fungera som en privat dagbok.

Men ganska snabbt kom det lite besökare, andra bokbloggare började länka till mig och allteftersom blev jag själv mer och mer engagerad. Nu ägnar jag stor del av fritiden åt bloggande (inklusive läsande av andras bloggar). Det här är min första blogg, tidigare har jag i stället haft hemsidor. Ja, jag har fortfarande tre hemsidor, en om Sims 2, en om mitt eget Sims 2 spel, och en om dolls (om någon är intresserad hittar man mina sidor här). Som synes har jag tidigare varit mer intresserad av grafik än av text.

Det skulle vara roligt om en del av er som besöker mig ville posta en liten grattishälsning. Jag misstänker att ganska många inte brukar kommentera, jag kommenterar ju själv bara ibland på andras bloggar.

12 kommentarer:

 1. Hej hej, vet inte om jag någonsin har kommenterat här men jag följer din blogg i alla fall. *vinkevink*

  SvaraRadera
 2. Oh, grattis! Du har ju en ypperlig blogg som jag mer än gärna besöker. Jag är inte världsbäst på att lämna spår efter mig, men tycker om att läsa gör jag likafullt :)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Det känns som att du verkligen hittat din egen ton och stil som bloggskribent! Läser gärna, återkommer alltid.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Jag läser (som du vet) och INSPIRERAS! ...och eftersom jag också startade i maj i år och nyss firade blyga 5000 besök, så måste jag ju verkligen bocka och buga en extra gång. ;)WOW!
  Keep up the good work! (som jag hade skrivit till mina elever...)

  SvaraRadera
 5. Instämmer med Lisan, det blir gärna så att jag ofta läser utan att kommentera.

  Grattis till de första 10 000!

  SvaraRadera
 6. Tack allihop! Fast nog känner jag väl igen er alla, båda härifrån och från era bloggar :-)

  SvaraRadera
 7. Hallå där ja. Och Grattis! :)

  SvaraRadera
 8. Ett stort grattis från lilla mej!

  SvaraRadera
 9. Tack Emm och Lily :-) Det är väl Simpixels Lily, va?

  SvaraRadera
 10. Grattis! Jag kommenterar ibland, läser regelbundet!

  SvaraRadera
 11. Tack fullbokhylla :-) jag hittar ju till dig också.

  SvaraRadera
 12. Grattis till att vara med i 10 000-klubben!

  SvaraRadera