fredag 11 januari 2019

Härtill var jag nödd och tvungen

Ja, inte hade jag planerat att bara tvärt sluta skriva på bloggen, men stressnivån över allt gjorde det till slut nödvändigt att bara logga ut. Både mentalt och konkret. Nu känns det lite bättre, men jag vet inte riktigt hur regelbundet jag kommer att blogga. Jag har i alla fall lyckats läsa lite och får kanske vara nöjd med det ett tag. Men jag hoppas ändå att tid, kraft och lust att skriva om litteratur ska infinna sig igen. Jag vill inte ge upp bloggen ännu.

4 kommentarer:

 1. Du gör helt rätt, prioritera rätt och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. livet är upp och ner, hoppas du hittar bra avkoppling ❤️

  SvaraRadera
 3. Vi finns kvar! Ta hand om dig själv.

  SvaraRadera
 4. Ta det i din egen takt! Och må bättre!

  SvaraRadera