fredag 11 januari 2019

Härtill var jag nödd och tvungen

Ja, inte hade jag planerat att bara tvärt sluta skriva på bloggen, men stressnivån över allt gjorde det till slut nödvändigt att bara logga ut. Både mentalt och konkret. Nu känns det lite bättre, men jag vet inte riktigt hur regelbundet jag kommer att blogga. Jag har i alla fall lyckats läsa lite och får kanske vara nöjd med det ett tag. Men jag hoppas ändå att tid, kraft och lust att skriva om litteratur ska infinna sig igen. Jag vill inte ge upp bloggen ännu.

9 kommentarer:

 1. Du gör helt rätt, prioritera rätt och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. livet är upp och ner, hoppas du hittar bra avkoppling ❤️

  SvaraRadera
 3. Vi finns kvar! Ta hand om dig själv.

  SvaraRadera
 4. Ta det i din egen takt! Och må bättre!

  SvaraRadera
 5. nej, ge inte upp bloggen! inte konstigt om det knyter sig ibland. du kommer säkert tillbaka. kul med ett litet livstecken. snart kommer våren och ljuset

  SvaraRadera
 6. Ibland kommer livet emellan och då får man fokusera på det som känns viktigast just då. Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Hoppas du snart mår bättre och får lust att blogga igen!

  SvaraRadera
 8. Eg er ute på tur i Feedly-feeden min for å sjå kva for nokre bloggar det framleis er liv i. Og det er fint å sjå at du ikkje vil gi opp bloggen sjølv om det blir sjeldnare oppdateringar. Sjølv har eg hatt lange pausar i sjukdomsperiodar. Det er greit. Og så går det an å komme sterkare tilbake igjen, eller la vere. For meg er det viktig å tenke at blogg skal vere noko eg har overskot til å drive med.

  Ta vare. Stress ned. Og ver snill med deg sjølv.

  SvaraRadera