onsdag 5 augusti 2015

SEKWA i höstSEKWA ger i höst ut nya romaner av två författare jag tidigare tyckt mycket om. Har höga förhoppningar!

6 kommentarer:

 1. Och så snygga omslag dessutom! Mmmmm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättesnygga :) Jag har alltid tyckt att SEKWAS böcker är perfekt utformade utseendemässigt, snygga omslag och sköna att hålla i.

   Radera
  2. Men den pianist som sitter som på bilden ovan orkar nog inte spela speciellt länge!

   Radera
 2. Jag ser nog främst fram emot "Att hela de levande", jag förstod inte riktigt hypen kring "Igelkottens elegans". Jag tycker att berättelsen håller samma nivå som i stort sett alla andra av sekwas böcker. Är du en sekwa-läsare? Själv gillar jag Fred Vargas deckare, och jag tillhör skaran som annars skyr just den genren!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också Vargas! Och en hel del av Sekwas böcker.

  SvaraRadera