tisdag 13 maj 2014

Bra läsning och en liten vink om en kommande händelse

Jag har verkligen läst många riktigt bra böcker hittills i år. Att göra en Topplista kommer inte att bli lätt. Några av favoriterna är Julie Otsuka, Claire Messud, Nawal el Saadawi, Majgull Axelsson, Jhumpa Lahiri, Julie Bonnie, Elin Boardy, Colm Tóibín och Pär Lagerkvist. Allt Pär Lagerkvist. Just nu läser jag dessutom någon som jag tror kommer att klättra upp på listan: John Williams. Jag mysläser verkligen Stoner, småleende och allmänt förnöjd.

Men man ska ju inte behålla allt det goda själv, eller hur? Om en vecka fyller bloggen 6 år, då kommer jag att lotta ut några av vårens favoriter. Kanske blir det lite kluriga frågor, kanske blir det bara en utlottning. Vi får se vad jag får till. Hoppas ni vill delta!

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul med tävling där man kan vinna någon av dina favoriter :)

    SvaraRadera