måndag 7 november 2011

Välansad Knausgård


Så här ser Karl-Ove Knausgård ut nuförtiden. Prydlig och framgångsrik. Kanske befriad? Han kommer att vara med i Babel på torsdag. Då kommer jag inte att titta. Jag har ju fortfarande bara läst första delen av Min kamp och jag vill läsa dem alla utan att få min upplevelse störd av andra intryck av författaren. Men svårt är det att avstå från att titta på sånt som lockar så starkt...

6 kommentarer:

 1. Då ska jag titta på hon! Han är en av mina litterära favoriter just nu med långt eller kort håor

  SvaraRadera
 2. Men! Han ser ju inte alls ut som han ska :( Det här vet jag inte om jag kan gå med på :)

  SvaraRadera
 3. hehe... Skjegg og hår kan gjøre mye med en mann. Og vår oppfatning av ham.
  Men bildet endrer ikke mitt syn på hans forfatterskap.

  SvaraRadera
 4. Oj, han ser ut som en helt annan människa!

  SvaraRadera
 5. Han är en stor favorit hos mig också, eller rättare sagt hans bok är det. Jag vill aldrig få min läsning påverkad av för mycket information om författaren, särskilt inte när det är läsning som berör så mycket som Min kamp.

  SvaraRadera
 6. Neej, vad tråkigt att han har klippt sig och rakat skägget. Här håller jag med Metta, gillar det inte överhuvudtaget. :/ Hoppas han skärper sig snarast och låter håret växa ut (fast å andra sidan får Knaus se ut hur han vill, jag har ändå en pojkvän med skägg och halvlångt hår, det räcker för mig. Haha). Tur att det inte spelar någon roll hur en författare ser ut, jag avgudar fortfarande hans böcker fullkomligt.

  SvaraRadera