torsdag 16 juni 2011

Bloggproblem

Jag har ett problem med mitt Blogger-konto som är oerhört irriterande. Jag blir konstant utloggad från kontot så fort jag går till "visa blogg-läget". Det här gör att snabbredigeringsfunktionen inte fungerar. Har någon av er andra råkat ut för detta? Känner ni till hur man löser problemet?

9 kommentarer:

 1. Jag har samma problem - mycket irriterande. Nu har jag i och för sig tagit bloggpaus en månad. Jag tar med mig bokläsandet ut i den vackra sommaren. Läser just nu "Een berättelse om kärlek och mörker".
  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. Har nåt liknande, men bara i Explorer. Funkar fint i Safari och Chrome

  SvaraRadera
 3. Jag har också samma problem! Det dök bara upp en dag och har fortsatt irritera...

  SvaraRadera
 4. Samma här plus att jag inte kan kommentera på en del bloggar. Men det står som "problem" och troligtvis jobbar de på det.

  SvaraRadera
 5. Det och en del andra problem med inloggningarna har jag haft i några veckor. Trodde det var något dumt jag själv gjort eller kommit åt.

  SvaraRadera
 6. Skönt att höra att inte bara jag har detta hopplösa problem, då kanske Blogger fixar en lösning. Ska kolla hur det blir med annan browser.

  SvaraRadera
 7. Jag vet många som bytt till andra bloggföretag, som Wordpress. Det blev för besvärligt till slut, tror jag.

  SvaraRadera
 8. Mmm, jag har också funderat på att byta, men det känns motigt att skapa en ny blogg och få en ny url att försöka sprida...

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset Böcker x3, allt funkar bra med Mozilla :-)

  SvaraRadera