söndag 26 september 2010

Hallå jordenruntare

Har ni tagit er ända till Sydamerika? Jag föll av på vägen och landade i ett varmt, lockande Afrika. I stället för att fokusera på författarna från Syd- och Mellanamerika läser jag just nu min femte afrikanska författare på kort tid. Men, jag har också äntligen påbörjat läsningen av Isabel Allendes Andarnas hus (fascinerande) och jag tar även med Lispector till Bokmässan.

Hur går det för er?

3 kommentarer:

 1. Vad kul med afrikanska författare, känner inte till så många. Kanske kan du komma med tips nu när du läst så många? :-) Jag har läst David Toscanas "Den sista läsaren", recension kommer på min blogg! :-)

  SvaraRadera
 2. Det är något med mig och Sydamerika, hoppade över även förra året. Lispector känns ganska lockande ändå, men jag satsar nog på Munro.

  SvaraRadera
 3. Lispector och Den sista läsaren har jag läst.
  Allendes böcker har jag läst allihop, tycker mycket om hennes författar stil. Så jag läste Gabriel Garcia Marquez Ditt blod i snön.

  Annars så är jag helt fascinerad av Afrikansk litteratur just nu, då jag håller på med mitt eget projekt Boksafari i Afrika.

  Kram:)

  SvaraRadera