lördag 1 april 2017

Lyran goes inredningsblogg

Jag har ju bloggat länge (snart 9 år) och det är ju inte utan att man känner sig lite uttjatad ibland. Men vad ska jag göra om jag inte bloggar om böcker? Innan bokbloggandets tid hade jag hemsidor om Sims och om Dolls, men det känns ju inte så aktuellt för mig längre. Däremot blir jag som alltid litet sugen på att vara ute mer när jag känner solvärmen i ryggen. Jag har dessutom en stor trädgård som ropar efter lite uppmärksamhet. Inspirerad av Linda som planerar en kursändring på bloggen funderar jag ändå på om inte det roligaste vore att skriva om inredning och renovering. Vi har ju nyligen renoverat vårt kök och TV-rum, härnäst i tur står hallarna och trappan. Nu finns det ju redan en massa bloggar om inredning, men jag hoppas att ni som läser här hänger kvar även om innehållet blir lite annorlunda än tidigare?

Här är vårt nya kök, klassiskt IKEA. Mest nöjd är jag nog med att vi valde en bänkskiva i trä även om det är lite jobb med den.I TV-rummet huserar en ganska stor bäddsoffa, stringhyllor och själva TVn så klart.. I det hörn som inte syns på bilden finns en fullpropppad billyhylla.

8 kommentarer:

 1. Så snyggt! Då får jag väl följa din blogg mer noggrant nu och se vad som händer hos er. :)
  Antar att TV rummet är gamla matrummet?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men du kommer väl inte att sluta bokblogga? :O

  SvaraRadera
 3. vår bänkskiva i trä har hållit fint tjugo år... vi har något liknande i tvättstugan, bra utrymme för klädvård.

  SvaraRadera
 4. a**** a**** (?), fina tapeter i rummet

  SvaraRadera
 5. Jag finns kvar även om det blir inslag av inredning också :)

  SvaraRadera
 6. Vad är det för klappb0rd på b1ld 3?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är bordet köp http://www.walfrid.se/?mid=Products&ctl=ProductDetails&prodid=3d22db07-9433-4f70-b4ce-2b6e893283c5

   Radera