söndag 11 december 2016

Utslagen

Den här helgen blev det ingenting med något. Har legat däckad av en elak bacill, hoppas på bättring i morgon.

8 kommentarer:

 1. Då är vi två. Har varit utslagen en vecka nu. Tröttsamt, jobbigt och gör ont - men också den där stressen att man "får" inte bli sjuk inför jul. Jag kan inte låta bli att tänka på alla kakor jag inte bakat, alla klappar jag inte handlat, alla förberedelser jag inte hunnit med. Krya på oss, Lyran! :-)

  SvaraRadera
 2. den bacillen ser verkligen ovanligt elak ut! men vi hoppas på en tematrio i alla fall. krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Så trist. Enda trösten kan väl vara att du är däckad nu och inte över julhelgen. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Krya, krya. Inte roligt att vara sjuk.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket, nu är jag i alla fall inte helt sängliggande längre.

  SvaraRadera