lördag 27 februari 2016

Sammanfattning av Amerika - Jorden Runt V

Då var det dags att summera och berätta om vad vi läst under månaden i de olika delarna av Amerika. Själv hade jag läst några av böckerna sedan tidigare och några var nya för mig. Jag är själv rätt nöjd med blandningen av Nobelpristagare, den mycket speciella novellen Axolotl och de andra texterna. Hoppas att ni alla hittade något ni tyckte var intressant.

Posta era länkar i Link-uppen så håller vi en tumme för att det funkar för alla. Lämna gärna också en kommentar och berätta om er upplevelse av resan.      10 kommentarer:

 1. Jag läste bara En bön för de stulna eftersom jag ganska ofta befinner mig i Nordamerika i vanliga fall. Men så här i efterhand ångrar jag att jag inte tog Lydia Davis också. Får läsa den vid ett annat tillfälle.

  SvaraRadera
 2. Tre böcker på första resan. Alla var bra, och jag har ju ofta annorlunda tolkningar, så även denna gång...

  SvaraRadera
 3. Nöjde mig med Mexico (spenderar ganska många böcker i Usa och Kanada annars), vilken bra bok det var!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en både bra och viktig bok.

   Radera
 4. Det blev att läsa En bön för de stulna på denna stopp. Jag är också sugen på att läsa Hägern, Axolotl och Davis bok, hann dock inte med det nu så det får bli vid ett senare tillfälle.

  SvaraRadera
 5. Jag kör lite lugnt på den här resan och har läst en bok. Två hade jag läst innan och de körde jag repris på. Likadant kommer det att bli på stoppet i Asien. Härligt att resa tillsammans även om jag kör lightversion.

  SvaraRadera