måndag 23 november 2015

Tematrio försening

Attans! det är ju måndag idag! Men jag måste fixa lite här hemma. Dottern behöver hjälp med läxorna och tvätten måste hängas. Apropå det borde läxor verkligen förbjudas! Återkom i morgon så lovar jag att fixa till en tematrio.

Jag är nöjd med Augustvinnarna Jessica Schiefauer och Khemiri och hade ingen åsikt om fackbokspriset.

4 kommentarer:

  1. jag läste Schiefauer igår och är väldigt nöjd med att hon fick priset. hade dock tänkt mig en annan skönlitterär vinnare.
    ser fram emot trion imorgon!

    SvaraRadera
  2. Kanske egentligen inte poängen med inlägget, men jag kan inte låta bli att lägga mig i när folk pratar om läxor. På den 7-9skola där jag jobbar har vi i princip avskaffat läxor (med undantag för läsning till prov etc.) och det tycker jag är jättebra. Barn har nog att göra ändå när de är lediga, plus att deras inlärning inte bör hänga på om föräldrarna har tid/förmågan att hjälpa dem med skolarbetet. Dessutom är det jätteviktigt för mig att få se elevernas inlärnings- och arbetsprocess, och den missar jag ju om de gör arbetet hemma. Men nog om det. Trio imorgon blir jättebra!

    SvaraRadera