tisdag 23 oktober 2018

... och nu kryckor


I stället för att åka hem och blogga en tematrio igår trampade jag i en håla och ramlade pladask. Resultat en mycket ömt svullet vänster knä och en pingisboll på höger fotled. Nu sitter jag här med foten i högläge, lite snurrig av värktabletter. Det blir med andra ord ingen trio den här veckan heller, men skam den som ger sig. Nästa vecka måtte väl allt vara bra?

6 kommentarer:

 1. Men stackare, vilken otur du har. ❤️

  SvaraRadera
 2. Det var värst vad du råkar illa ut. Krya på dig.

  SvaraRadera
 3. Men stackars dig, vilken otur! Hoppas värktabletterna hjälper och att du kryar på dig snabbt. Tema för en trio: sjukdomsskildringar???

  SvaraRadera
 4. aj aj, tungt, en är ju van vid att röra på sig som en vill, hoppas läkningen går fort, jag bröt axeln i våras när jag åkte skridskor med barnbarn... maken svettades med min hårflätning ❤️

  SvaraRadera
 5. Åh stackare! Hoppas du kryar på dig snart och att du har böcker inom räckhåll!

  SvaraRadera
 6. Usch! Hoppas att det läker som det ska. Knän är inte så bra att skada. Jag föll första gången med hö knä på blomstermarknaden i Nice. Böcker har jag läst fler än anligt det senaste halvåret efter höftoperation. Krya på Dig.

  SvaraRadera