tisdag 12 augusti 2014

Robin Williams

Det är sällan jag blir berörd av kända skådespelares död, idag är ett undantag. Att läsa och lyssna till nyheten om Robin Williams död gör mig oerhört ledsen. Jag minns honom från tokserien Mork & Mindy, har sett Mrs Doubtfire och gapskrattat många gånger och älskade honom i Döda poeters sällskap och Will Hunting. Det är bara så himla sorgligt att det kan vara så svårt att leva.


5 kommentarer:

 1. Jag tror aldrig jag har sett en skådespelare välja så rätt och bra roller!

  SvaraRadera
 2. Han var en underbar skådespelare och människa! Det känns så hemskt att hans bipolära sjukdom skulle ta hans liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är oerhört tragiskt att vi ännu inte vet mer om hur vi hjälper människor med psykiska sjukdomar. Och att vi, även när vi vet, inte har nog med resurser för att utföra arbetet.

   Radera
 3. Håller med! Det känns verkligen sorgligt! Oh Captain,my Captain!

  SvaraRadera