lördag 26 maj 2018

Helgens sysslor

Familjen är bortrest och jag är själv hemma i dagarna tre. Vad ska jag då ägna mig åt? Det får nog bli en blandning av trädgårdsarbete, läsning och Sims. Har jag tur kommer någon kompis och hälsar på. I trädgården behövs rensas både grusgångar och rabatter, hårt arbete i värmen. Lite har jag gjort nu på morgonen, men nu blev det för varmt i solen. Får nog pausa lite på balkongen tillsammans med jordgubbar och Judas av Amos Oz. Vad gör ni denna vackra, varma helg?

2 kommentarer:

  1. Här har det äntligen varit en mulen och lite regnig dag. Mycket välbehövligt! Slappar mest och varvar mellan läsning, netflixtittande och tupplurar. Såna dagar behövs ibland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Både jag och jorden längtar efter lite svalka och väte, men skönt att bara kunna slappa lite.

      Radera