söndag 24 juli 2016

Pokémon Go

En så'n Pokémonsommar det blivit! Varje dag ger vi oss ut och letar både till fots och i bil. Allra roligast är att ta en tur till Museiparken, där det samlas både människor och pokémons. Människor som inte känner varandra börjar prata och spela tillsammans, folk går ut och rör på sig. Här finns något för alla, man samlar och man strider. Ålder och kön spelar ingen som helst roll. Alla som har en mobil kan vara med.

Finns det viktigare saker i världen att ägna sig åt? Ja, det gör det förvisso, men jag har svårt för alla "smarta" tweets om att folk spelar Pokémon i stället för att rädda världen. Det är ju inte direkt så att man räddar världen på Twitter heller. Dessutom måste en värld värd att räddas innehålla lek.

Hur går det då? Jodå, det går bra, jag tror att jag har hygglig koll på tricksen. Mestadels gillar jag samlandet, men kan ta en strid för ett visst gym ;) Jag är i level 16, har samlat 70 Pokémons och min bästa är en Vaporeon med CP 1336.

3 kommentarer:

  1. Det är ju jätte kul att leta pokemons :)

    SvaraRadera
  2. Obegripligt men barnen tycker det är jättekul. Och som alltid - glada barn, glada föräldrar ;). Misstänker dock att intresset kommer att svalna ganska snart.

    SvaraRadera